waar wij goed in zijn

Onze specialismen

VAN ASSELT ZORGZEKER

Jij de patiënt, wij de financiën.

ACCOUNTANCY

Een stabiele basis waarop we samen voort kunnen borduren. Jij de patiënt, wij de financiën. Voor ons is het vanzelfsprekend dat dit gepaard gaat met een korte doorlooptijd, uitleg en afstemming in begrijpelijke taal.

FISCALE OPTIMALISATIE

Fiscale druk minimaliseren en adviseren bij complexe fiscale vraagstukken. Werkzaamheden die veel verder gaan dan het realiseren van mooie resultaten. Denk aan de realisatie van een stille maatschap voor een medisch specialist, Open Fonds voor Gemene Rekening, kostenaftrek en adviezen over auto. Dit laatste ook bij een hoge bijtelling. Laten we er samen meer uit halen.

SALARISADMINISTRATIE

Werknemers zijn medeverantwoordelijk voor het succes van jouw organisatie. In samenwerking met onze partners en adviseurs bieden we graag praktische ondersteuning en waardevolle adviezen wanneer het aankomt op het regelen van jouw personeelszaken. Samen kijken we wat het beste past en wat jouw organisatie nodig heeft.

SCENARIOPLANNING BIJ ONVERHOOPTE SITUATIES

Ondernemers OASE

Denk je wel eens na over jouw persoonlijke scenario’s? Vroeg of laat wordt iedere ondernemer geconfronteerd met situaties die impact kunnen hebben op de bedrijfscontinuïteit en/of zijn/haar privésituatie. 

Overlijden

"Wie is jouw opvolger en wie krijgt de onderneming in bezit?"
Klik Hier

Arbeidsongeschikt

“Hoe sta je er financieel voor wanneer een dergelijke situatie zich voordoet?”
Klik Hier

Stoppen met
werken

“Waar het oprichten van een bedrijf in een mum van tijd geregeld is, kan het beëindigen daarvan een stuk langer duren”
Klik Hier

Echtscheiding

“Het is belangrijk om te weten op welke voorwaarde je gehuwd bent en wat dit betekent voor de continuïteit van de onderneming.”
Klik Hier
Wij zoeken naar de toegevoegde waarde voor onze klanten

Advies

1

Goed luisteren en doorvragen

Voor ons begint alles met een proactieve houding. We helpen gevraagd en ongevraagd, maar nooit zonder overleg. Dit biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om kansen te ontdekken die je niet eerder op de radar had.

2

Problemen voorkomen en voordelen realiseren

Jij onderneemt, wij speuren naar kansen om je positief te verrassen en om verrassingen achteraf te voorkomen. Wij vinden dat onze klanten niet wakker moeten liggen van fiscale-, juridische en financiële vragen. We kiezen binnen ons team van specialisten degene uit die het meest past bij jouw vraagstuk.

3

Toepassen en
evalueren

In het adviestraject trekken we samen op en formuleren wij een advies dat past bij jou en binnen de wettelijke kaders. Uiteindelijk kijken we samen hoe we het advies het beste kunnen toepassen. Evalueren staat in deze fase centraal, zodat je doelgerichter kan ondernemen en we tijdig bij kunnen sturen.

Juridische ondersteuning

Als ondernemer merk je soms dat zakelijk en privé niet altijd meer te scheiden zijn. Dan kan een accountant met juridische kennis en ervaring goed van pas komen. Wij nemen de tijd om je ook op privégebied te adviseren en te helpen om alles goed te regelen, fiscaal en juridisch.

Zakendoen is meer dan alleen cijfermatig alle risico’s in kaart brengen en onder controle krijgen. Daarbij heb je tegenwoordig ook vaak juridische ondersteuning nodig. Dit is een vak apart en vraagt specialistische kennis en ervaring. Daarom helpen wij ondernemers met vraagstukken op juridisch vlak.

Huisartsen
0 +
Tandartsen
0 +
Fysiotherapeuten
0 +
Medisch specialisten
0 +
Overige zorginstellingen
0 +

Interesse?
Maak vrijblijvend een afspraak